Stribet skygger First attempt.. Walk the line.. Castle 1 år siden.. ... one more for the road Summer

Shot Notes

Jeg har længe haft idéen til denne uges foto. Jeg skulle lige finde ud af hvordan det skulle ligges op. Min første tanke var faktisk at fotokopiere min hånd men resultatet blev ikke så godt. Derfor valgte jeg at knipse et par fotos af min hånd i skarpt lys og derefter redigere en hel del i Photoshop. Det har fået en masse kontrast og masser grain.. 😉

Nej der står ikke noget! Det er bare forskellige “fede/coole” håndtegn…

Hvad synes du? Er det grimt eller mega fedt.. kommenter gerne billedet!

Image URL: http://www.byrdal.se/blog/art/skrat-op-skrid-du-for-lille/

Leave a Reply

Subscribe without commenting

  • 2317284 bytes
  • 0

Jeg har længe haft idéen til denne uges foto. Jeg skulle lige finde ud af hvordan det skulle ligges op. Min første tanke var faktisk at fotokopiere min hånd men resultatet blev ikke så godt. Derfor valgte jeg at knipse et par fotos af min hånd i skarpt lys og derefter redigere en hel del i Photoshop. Det har fået en masse kontrast og masser grain.. 😉

Nej der står ikke noget! Det er bare forskellige “fede/coole” håndtegn…

Hvad synes du? Er det grimt eller mega fedt.. kommenter gerne billedet!

Category: Artdigital

Image URL: http://www.byrdal.se/blog/art/skrat-op-skrid-du-for-lille/

image