Leave a Reply

Subscribe without commenting

  • 110686 bytes

Så er jeg tilbage fra påskeferie… tilmed en fortjent en af slagsen, hvis jeg selv skal sige det. 
Min lille familie var i vores sommerhus, eller sommarstuga som det hedder i Sverige, på en lille ø i den stockholmske Skærgård. Et fantastisk lille paradis – det er som at træde ind i Astrid Lindgrens univers med de typiske og karataristiske rødfarvede hus med hvide vinduer og man venter bare på at Emil kommer løbende forbi.
Det kan vel minde lidt om en ‘svensk ødegård’ selvom det ord ikke findes i Sverige!
Der er en brønd med friskt vand og et lokum til…. ! Ja, så er standarten ligesom sat 😉

…. Ja og så er der INGEN INTERNET! 😮

I dette dejlige fristed skal vi holde det meste af vores ferie og alle mulige andre ledige weekender. Derfor vil der komme en masse billeder fra netop Möja , som øen hedder.

I stedet for at slæbe hele min kæmpe fototaske med mine forskellige objektiver og andre gadgets med derud, valgte jeg bare at tage 7D’eren med et 50mm objektiv med. Synes faktisk det var ret fedt at være begrænset på den måde og det kræver faktisk lidt mere arbejde som ‘billedetager’. Tror jeg skal bruge den linse noget mere..

Hvad synes du ? Smid gerne en kommentar nedenfor..

Category: architecture

Image URL: https://www.byrdal.se/blog/architecture/4-pa-stribe-eller/

image